Κρασί, βασιλόπιτα, πυροτεχνήματα και Ρένα Μόρφη σήμερα στην αλλαγή του χρόνου στο Φρούριο

Υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο με τη Ρένα Μόρφη στην πλατεία Λαμπρούλη.

Τον καινούριο χρόνο θα τον υποδεχθούμε φέτος μαζί, στην εκδήλωση που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, με φαναράκια, κόκκινο κρασί, βασιλόπιτα, πυροτεχνήματα και συναυλία της Ρένας Μόρφη, στην πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο.

Η Ρένα Μόρφη, με τη βελούδινη φωνή και την τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.

Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το τελευταίο album της ΣΑΜΠΑ ΤΣΙΚΙΤΑ, σε επιλογές από Ζαμπέτα έως J Balvin.
Η Ρένα Μόρφη θα μας διασκεδάσει με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

Μετά από δυο χρόνια, θα γίνει επιτέλους ένα αξέχαστο πάρτι υποδοχής του νέου χρόνου, στο γνωστό και αγαπημένο μέρος, όπου θα ανταλλάξουμε ευχές, θα ακούσουμε ευχές από τον δήμαρχο της πόλης, θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε, αφήνοντας πίσω μας κάθε κακή ανάμνηση, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.
Η εκδήλωση του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει στις 23:00.

Μοιράσου το άρθρο