Κυρίες και κύριοι καλώς ορίσατε στα “Λαρισινά”

Υπό άλλες συνθήκες αυτός ο χαιρετισμός θα ήταν διαφορετικός, θα μιλούσαμε για τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους που κατακλύζουν τις καφετέριες και τα μπαρ από το πρωί μέχρι… το άλλο πρωί, για τα θέατρα γεμάτα κόσμο, για τις συναυλίες που ο ένας χορεύει δίπλα στον άλλο και τόσα άλλα.

Η πανδημία μας τα ανέτρεψε όλα όμως, όχι μόνο στην πόλη μας αλλά σε όλο τον πλανήτη.

Παρ’ όλα αυτά δεν πτοηθήκαμε και μετά από πολλές σκέψεις αποφασίσαμε να βγάλουμε στον αέρα αυτό το site, γιατί πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα βγούμε από όλη αυτήν την ομίχλη που μας κατακλύζει και η κοινωνία μας θα γίνει και πάλι όπως πριν.

Επίσης όχι μόνο πιστεύουμε πως θα γίνει όπως πριν αλλά την χρονιά που έρχεται σε λίγες ημέρες θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη όρεξη να ζήσουμε όσα στερηθήκαμε το 2020, από τις απόκριες και μετά.

Αυτό το site λοιπόν θα ανήκει ψυχή τε και (ηλεκτρονικό) πνεύματι στην Λάρισα και στους Λαρισαίους.

Θα είναι ένα site που θα καταγράφει ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, στον νομό μας και όπου ζούνε Λαρισαίοι όλο τον χρόνο.

Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, κοσμικές εκδηλώσεις, θέατρα, συναυλίες, παρουσιάσεις καταστημάτων και χώρων εστίασης, αποκαλύψεις και κάποιες εκπλήξεις που θα σας αρέσουν. Αυτό είναι το αρχικό πλάνο μας και στη συνέχεια ευελπιστούμε να μεγαλώσουμε…

Για μας η κάθε Λαρισαία και ο κάθε Λαρισαίος είναι σημαντικός και αξίζει ένα site στο οποίο θα μπαίνει με το που ξυπνάει για να δει τι θα κάνει σήμερα και τι θα προγραμματίσει για αύριο, να ενημερωθεί, να σχεδιάσει την ημέρα και τη βδομάδα του, να μάθει, να αναρωτηθεί, να ψάξει και να εκπλαγεί.

“Ο κάθε άνθρωπος είναι και μια διαφορετική ιστορία” μου είχε διδάξει κάποτε ένας δημοσιογράφος, αυτές τις ιστορίες θα αναδείξουμε εδώ στα Λαρισινά.

Προσδεθείτε, ξεκινάμε…

Υ.Γ. Η εικόνα που έβαλα στο άρθρο δεν είναι τυχαία, έχουμε να ανέβουμε ανηφόρα μέχρι την αναγνώριση…

 

Με σεβασμό

Απόστολος Παπαδόπουλος

 

Μοιράσου το άρθρο