Κόβουν πίτα οι φίλοι του Διαχρονικού Μουσείου την Κυριακή

Ο Σύλλογος Φίλων Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων θα προβεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας του την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στις 11.30 π.μ.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, στην αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων, θα περιλαμβάνει παράσταση με θέμα «Ο κύκλος της ζωής» από ομάδα μαθητών του Μουσικού Σχολείου Λάρισας (Α1 τμήμα Λυκείου), αποτελεί μέρος του καλλιτεχνικού αποτελέσματος εκπαιδευτικού πολιτιστικού προγράμματος που υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2022 – 2023 στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας. Θα  ακουστούν τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, από όλες τις φάσεις της ζωής του ανθρώπου (γέννηση, έρωτας, γάμος, ξενιτιά, θάνατος).

Επίσης, στα πλαίσια αυτής θα γίνει προβολή διαφανειών από προηγούμενες δραστηριότητες – εκδηλώσεις του Διαχρονικού Μουσείου και του Συλλόγου Φίλων Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας και στο τέλος της εκδήλωσης θα διανεμηθεί στους παρευρισκόμενους καλαίσθητο επιτραπέζιο Ημερολόγιο 2024, με φωτογραφίες εκθεμάτων της Συλλογής του Μουσείου, έκδοσης του Συλλόγου μας.

Μοιράσου το άρθρο