Κύριε Δήμαρχε έχετε ευθύνη – 93,6 αριστερά στα FM

Κύριε Δήμαρχε οι αποφάσεις που πρέπει να παίρνει όποιος ασχολείται με την πολιτική πρέπει τις περισσότερες φορές να ισορροπούν ανάμεσα στο τι θεωρεί εκείνος σωστό και ανάμεσα στο τι θεωρεί η κοινή γνώμη σωστό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος που παίρνει λεφτά του Δήμου για να προσφέρει δημοσιογραφικές υπηρεσίες προκαλεί. Γινόταν και παλιότερα αλλά επί θητείας σας γιγαντώθηκε.

Σας είχα επισημάνει κι εγώ κάποιες αναρτήσεις του στενού σας συνεργάτη στο γραφείο τύπου που πουλούσαν αριστεροφροσύνη, τώρα ήρθε και το άλλο… μπουμπούκι που έχει εκπομπή στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας 93,6…αριστερά στα fm.

Μπορεί ο καθένας να έχει πρόγονο όποιον θέλει και να είναι υπερήφανος γι’ αυτό αλλά η δημοσιογραφία δεν είναι επάγγελμα εξαγωγής κόμπλεξ για να γράφεις σαν 16χρονο που κάπνισε το πρώτο του τσιγάρο και του φταίει όποιος φοράει στολή.

Πόσο μάλλον όταν πληρώνεται από τους δημότες.

Η ανακοίνωσή σας κύριε Δήμαρχε ήταν τρία πουλάκια κάθονταν στον Πηνειό και κλαίγαν. Αυτή τη λογική της επίπληξης άνευ ουσιαστικής τιμωρίας δε μπορεί να γίνει ανεκτή από την πλειοψηφία των Λαρισαίων Δημοτών.

Ίσως απορρέει από το κόμμα που σας υποστηρίζει γιατί σε κάτι παρόμοιο ο ομόλογός σας των Αθηναίων καρατόμησε άμεσα μια αντιδήμαρχο που γελούσε με σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας, και διέγραψε από την ομάδα του μια άλλη που αποκάλεσε “κατσαρίδες” τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Και οι δύο ήταν βαριά ονόματα, η μία με πολλά χρόνια στην τηλεόραση και η άλλη από μεγάλο πολιτικό “τζάκι” της πολιτικής.

Δική σας απόφαση πάντως ήταν να μικρύνετε σε ώρα την εκπομπή της μοναδικής δημοσιογράφου που δεν ανήκει ιδεολογικά στην αριστερά στο δημοτικό ραδιόφωνο.

Δική σας απόφαση να έχετε δημοσιογράφους εκεί, που είναι ψυχή τε και σώματι στην παράταξή σας.

Ένα άλλοτε ποιοτικό ραδιόφωνο, που ήταν πρώτο στις προτιμήσεις των Λαρισαίων, με ποιότητα και άποψη, έχει καταντήσει άντρο συριζοπασόκων με λίγα λόγια.

Πάνω σε αυτό μπορώ να γράψω και ονόματα και γεγονότα, αλλά δε θέλω να δώσω δικαίωμα σε κάποιους και κάποιες που δεν αντέχουν ούτε να με έχουν φίλο στο facebook να με δουν στα δικαστήρια. Φτάνει που με βλέπουν στον δρόμο και κοιτάνε αλλού.

Εν κατακλείδι κύριε Δήμαρχε έχετε μεγάλη ευθύνη για όλα αυτά, πράγμα που χαλάει το προφίλ του υπερκομματικού και συνετού ανθρώπου που έχετε χτίσει τόσα χρόνια.

Υ.Γ.

 

Με  σεβασμό

Α.Π.

 

Μοιράσου το άρθρο