Κύριε Δήμαρχε – Ο Μπέος Βίσση, ο Παπαστεργίου “Μύλο των Ξωτικών” κι εμείς μια παιδική χορωδία

Κύριε Δήμαρχε καιρό είχαμε να τα πούμε, αλλά θα τα πούμε σε… εορταστικό κλίμα.

Καθώς, λοιπόν, ξεφύλλιζα χθες την εφημερίδα “Τα Νέα Σαββατοκύριακο” έπεσα πάνω σε ένα δισέλιδο με αφιέρωμα σε όλα τα θεματικά – εορταστικά – πάρκα που θα λάβουν χώρα ανά την Ελλάδα την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε αυτά – φυσικά – δεν ήταν η Λάρισα με το γνωστό “Πάρκο των Ευχών” που διοργάνωνε ο Δήμος τα χρόνια μέχρι και το 2019. Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο επιλέχθηκε από την δημοτική σας αρχή να μην γίνει ούτε φέτος ενώ σε άλλες πόλεις της χώρας γίνονται παρόμοια.

Δεδομένου ότι θα τηρούνταν τα υγειονομικά μέτρα, βάσει νόμου, δεν θα μπορούσε να στηθεί στον γνωστό χώρο που στηνόταν το “Πάρκο των Ευχών”; 
Το Πάρκο δεν νομίζω να είναι Παζάρι όσον αφορά τις αποστάσεις και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κατασκευής και των επισκεπτών του.

Την ίδια ώρα ο ομόλογός σας κ.Παπαστεργίου στα γειτονικά Τρίκαλα – έκανε το παν για να στηθεί και φέτος ο γνωστός “Μύλος των ξωτικών” και να υπάρξει για πρώτη φορά μετά τα lockdown μια αξιοπρεπής τουριστική κίνηση.

Και μιας και πιάσαμε τους… Θεσσαλούς γείτονες κύριε Δήμαρχε, ο άλλος ομόλογός σας στον Βόλο είχε καλεσμένη την Άννα Βίσση, η οποία αναλογικά με την παιδική χορωδία (η οποία σημειωτέον ήταν αξιόλογη) μόνη της – που είχε η δική μας εκδήλωση είναι η μέρα με την νύχτα.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσω ότι φυσικά και δεν ασπάζομαι την κακόγουστη βιτρίνα του Μπέου και τους διάφορούς παρατρεχάμενους μαϊντανούς που στηρίζουν το… χωριατοlifestyle στην γειτονική πόλη με τις vip προσκλήσεις στο after party στο συνεδριακό κέντρο, αυτά καταλαβαίνω ότι δεν ταιριάζουν στο δικό σας προφίλ κύριε Δήμαρχε.

Αλλά ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού πενταγράμμου θα μπορούσε να προσκληθεί κατά τη γνώμη μου, άλλωστε σε εξωτερικό χώρο και με μάσκες θα γινόταν και πάλι το event. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην φέρνουμε έσοδα στην πόλη μας με τέτοιες όμορφες κινήσεις.

Αντί επιλόγου θα ήθελα να σας εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την ξεκάθαρη θέση που πήρατε υπέρ των εμβολίων στον λόγο σας την περασμένη Πέμπτη μπροστά απ’το δέντρο, όπως επίσης και για την αισιοδοξία σας όταν είπατε “άλλωστε όλες οι πανδημίες στην παγκόσμια ιστορία 2 χρόνια το πολύ κράτησαν”.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και καλές γιορτές να έχετε!

 

Με σεβασμό

Α.Π.

Μοιράσου το άρθρο