Κύριε Δήμαρχε – Το ρεκόρ κρουσμάτων και το χοτ σποτ των συνεχών προβλημάτων

Κύριε Δήμαρχε σπάμε το ένα ρεκόρ κρουσμάτων μετά το άλλο σαν πόλη και σαν χώρα, σιγά σιγά τα ΜΜΕ αρχίζουν να γράφουν αυτό που φανταζόμασταν όλοι από την πρώτη στιγμή αλλά πιστεύαμε ότι θα αποφύγουμε, την παράταση του lockdown δηλαδή.

Ωραίο το ενωτικό μήνυμα που στείλατε αλλά κάτι τέτοια είναι αναμενόμενα από όλους τους έχοντες αξίωμα στην πολιτική αυτή την περίοδο, ή τουλάχιστον πρέπει να είναι.

Σοκαριστική η είδηση ότι δεν υπάρχουν πλέον κλίνες ΜΕΘ στην Λάρισα και πρέπει το επόμενο κρούσμα που χρειαστεί να νοσηλευτεί να πάει στην Λαμία ή σε νοσοκομείο άλλης κοντινής πόλης. Ίσως αυτό από μόνο του μας ταρακουνήσει όλους.

Πολύ καλό επίσης το μήνυμα συμπαράστασης που στείλατε στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο για την περιπέτεια που αντιμετωπίζει με τον Κορονοϊό, ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Ας μη ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος Αρχιεπίσκοπος είναι και επίτιμος δημότης του Δήμου.

Ένα άλλο θέμα για το οποίο θέλω να σας επιστήσω την προσοχή είναι το πρόβλημα της Μάνδρας και των συνεχών διακοπών νερού που έχει το χωριό.

Ο λόγος είναι ότι η καινούργια δεξαμενή που έγινε άρον άρον για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του χοτ σποτ μεταναστών παίρνει νερό από την ίδια γεώτρηση του χωριού.

Αυτά όλα έχουν ως αποτέλεσμα κύριε Δήμαρχε να έχουν σπάσει τα νεύρα των κατοίκων της Μάνδρας για τις συνεχείς διακοπές που ανέφερα παραπάνω και που σίγουρα θα γνωρίζετε κι εσείς.

Γιατί μπορεί ο καταυλισμός να αναφέρεται από το σύνολο των Μέσων ως «του Κουτσοχέρου» αλλά οι μετανάστες (και όχι πρόσφυγες πλέον) σε κάθε έξοδό τους κατευθύνονται προς την Μάνδρα, που έχει και Μίνι Μάρκετ και καφενεία και περίπτερο και γενικότερα ζωή που δεν θα βρούνε εύκολα στο πολύ μικρό Κουτσόχερο, αν προσθέσουμε λοιπόν και το πρόβλημα με την δεξαμενή καταλαβαίνουμε όλοι ποιοι σηκώνουν το βάρος.

 

Υ.Γ. Θα έρθει και άρθρο για το Δημοτικό Ραδιόφωνο σύντομα…

Υ.Γ.2 Πάνε τα έσοδα του Παζαριού φέτος, πάνε και τα έσοδα απ’ το Πάρκο Ευχών και ο Θεός βοηθός γενικότερα…

Υ.Γ3 Θα “πιάσουμε” και άλλους Δημάρχους του Νομού, κάντε υπομονή…

Υ.Γ.4 Να μας έχει ο Θεός καλά να προχωράμε…

 

Με σεβασμό

Α.Π.

Μοιράσου το άρθρο