Νέο κέντρο διασκέδασης ανοίγει λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην Λάρισα – Διαβάστε λεπτομέρειες

Την εμφάνισή του σε διάφορα instagram stories έκανε τις τελευταίες ώρες ένα νέο λογότυπο, για κάτι νέο που έρχεται στην νύχτα της Λάρισας.
Το λογότυπο εμφανώς παραπέμπει σε κέντρο διασκέδασης με live μουσική, καθώς γράφει ΑΡΕΝΑ και από κάτω THEATER LARISSA με φόντο ένα μικρόφωνο και οδό στην οποία λειτουργούσε έως την περασμένη άνοιξη γνωστό μπουζουξίδικο.

Για να μη σας κουράζουμε λοιπόν, ρωτήσαμε και μάθαμε έγκυρες πληροφορίες πως πρόκειται όντως για ένα νέο κέντρο διασκέδασης με λαϊκή ελληνική μουσική στον χώρο όπου τα τελευταία χρόνια στεγαζόταν το γνωστό “Χίλια Χείλια”.
Ιδιοκτήτες του νέου εγχειρήματος είναι το σχήμα που έχει το club ΕΛΙΤ Paradise που βρίσκεται επίσης στο ίδιο οικόπεδο στην Φαρσάλων, την χειμερινή εκδοχή του – ΕΛΙΤ Nightvision στην Οδό Βύρωνος στο κέντρο της Λάρισας, το εστιατόριο Ρετιρέ και το θερινό μπαρ Jordan πάνω από το Public στην κεντρική πλατεία, και μετοχές σε ορισμένες καφετέριες του κέντρου. 

Δύο ακόμα σημαντικές πληροφορίες που μάθαμε είναι ότι η πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και το… μεγάλο όνομα για αρχή θα είναι ο Χρήστος Κυπριανίδης!

Αυτά για αρχή, επανερχόμαστε στα επίσημα αποκαλυπτήρια…

Α.Π.

Μοιράσου το άρθρο