Οι Droulias Brothers έρχονται στον Μύλο 1927 για μια εμφάνιση με φιλανθρωπικό σκοπό

Οι Droulias Brothers έρχονται στη Λάρισα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου για μια μοναδική εμφάνιση για φιλανθρωπικό σκοπό, στο ΜΥΛΟ 1927!
Τα αδέρφια Droulias Brothers ξεκίνησαν πριν περίπου 2 χρόνια την εμφάνισή τους στην ελληνική μουσική βιομηχανία μετά από την ιδέα του φίλου, συνεργάτη και μάνατζερ τους Ανδρέα Τσαμπούκο.
Τα αδέρφια Κώστας και Ηλίας ενώνονται και δημιουργούνται το Droulias Brothers… Με καταγωγή από Κρήτη και Μύκονο, καταφέρνουν να “παντρεύουν” ιδανικά την παράδοση με το μοντέρνο. Οι πρώτες εμφανίσεις των Droulias στην Αθήνα άρχισαν και έκαναν πολύ “θόρυβο” και άρχισε η “φασαρία” στα μαγαζιά αλλά και στις τηλεοράσεις σε παρά πολλές εκπομπές .. η παράδοση ενώθηκε με το σήμερα με την λύρα και το νταούλι να “Παντρεύονται” με σύγχρονους ηχούν και στα κλαμπ να επικρατεί πανικός !!
Έχουν κάνει αρκετά remix με πολλούς καλλιτέχνες της ελληνικής βιομηχανίας όπως Βαλάντης, Σχοινάς, Καλίδης, Αργυρός, Κουφός κ.α. Η πρώτη συνεργασία στη μουσική σκηνή ξεκίνησε στο Fever με τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Στέλιο Ρόκκο και τη Στέλλα Καλή και αμέσως μετά συνεργάστηκαν με τον Σταμάτη Γονίδη και τη Βασιλική Νταντά στο Fix της Θεσσαλονίκης.


Το 2016 οι Droulias Brothers έκαναν την πρώτη τους εμφάνισή με το πρώτο τραγούδι που φέρει ως τίτλο “Επανάσταση” . Στη συνέχεια εμφανίζονται με το single “Βαρέθηκα” με την υπογραφή του Πάνου Καπίρη.
To 2018 μπαίνουν στην οικογένεια της Heaven Music και κάνουν τη μεγάλη εμφάνιση με νέο ολοκληρωμένο τραγούδι με τίτλο “Πίνω Κούπες” δια χειρός Βασίλη Δήμα και ένα μοναδικό video clip που ξεσήκωσαν όλο τον κόσμο!
Μαζί τους ο DJ Thimios Vountas
Είσοδος: 5€ (για τον Χρήστο)
Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την οικογένεια του Χρήστου.
Υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων, με την υποστήριξη του ΑΟ Πελασγιώτις
Πληροφορίες / Κρατήσεις 6978120570

Μοιράσου το άρθρο