Ο Βέβηλος έρχεται σήμερα το βράδυ στο Skyland

Μετά το διπλό sold out της συναυλίας «Once dead twice a live» στην Αθήνα, ο ανατρεπτικός ράπερ έρχεται στη Λάρισα για μια εκρηκτική συναυλία. Το Σάββατο 2 Μαρτίου ο Βέβηλος θα ανέβει στη σκηνή του Skyland (Φαρσάλων 24 – Λάρισα) έχοντας στο πλευρό του τον “βαβυλώνιο” Παράφρων και στα decks τον MCD.

 

Λίγα λόγια για τον Βέβηλο:

Βέβηλος – Δραστήριος και δυναμικός, μέλος των θρυλικών «Βαβυλώνα», ο Βέβηλος εξακολουθεί να μας συστήνεται μέσα από τον λόγο του υποστηρίζοντας με αυτόν και την ζωή του. Αναζητώντας συνεχώς την κάθαρση, επιστρέφει στην σκηνή για να καθηλώσει και να προβληματίσει τους θεατές για ακόμη μια φορά. Μετά το τελευταίο του project «Το Βιβλίο Των Τεσσάρων Στοιχειών», ο Βέβηλος επέστρεψε με τα singles «Καθρέφτης» και «Αχέροντας», από τον επερχόμενο δίσκο του, πιο ώριμος και πιο ανατριχιαστικός από ποτέ. Ο μεστός του λόγος, οι εκρηκτικές συναυλίες του, η διακριτική αλλά δυναμική παρουσία του και η στιβαρή ερμηνεία του, είναι αυτά που κατέκτησαν μέσα στα χρόνια την εμπιστοσύνη των ακροατών του.

Με μια ματιά: Συναυλία: Βέβηλος – “Once dead twice a live” Χώρος: Skyland (Φαρσάλων 24, Λάρισα) Ημερομηνία: Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 Ώρα έναρξης: 21.30 Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 12€ | Ταμείο 15€ Προπώληση εισιτηρίων από το cometogether.live Φυσικά σημεία προπώλησης: Snuff (Φιλελλήνων 53) και Underground Tales Records (Πανός 12) Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | Artist & Event Management Press & Info: www.ActionEsti.gr

Μοιράσου το άρθρο