Ο Καραγκιόζης πάει Κατασκήνωση … στην πόλη

Το Θέατρο Σκιών με το χιούμορ, την αμεσότητα και πηγαιότητά του δεν θα μπορούσε να λείπει από το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της «Κατασκήνωσης στην πόλη»!

Στην πρώτη περίοδο του προγράμματος, τα παιδιά όλων των κατασκηνωτικών δομών παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τη διαδραστική παράσταση «Ο Καραγκιόζης ψαράς» από το Θέατρο Σκιών «Νamaste» , με θέμα που διαδραματίζεται στη θάλασσα, σχολιάζει τη μόλυνση του περιβάλλοντος και προβάλει την αξία της ανακύκλωσης. Ο καραγκιοζοπαίκτης κ. Σπύρος Ξυπνητός παρουσίασε στα παιδιά τις φιγούρες του και τους μύησε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο στα μυστικά της τέχνης του Θεάτρου Σκιών.

Οι μικροί κατασκηνωτές γέλασαν με τις περιπέτειές του αγαπημένου τους ήρωα και προβληματίστηκαν για τη θαλάσσια ζωή που επιβαρύνεται κάθε χρόνο με τόνους σκουπιδιών. Μαζί τους έκαναν βουτιά στις γλυκιές αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, κ. Δημήτρης Δεληγιάννης και η Διευθύντρια Παιδείας, κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου κατά τη επίσκεψή τους και παρακολούθηση της παράστασης στη δομή του 14ου δημοτικού σχολείου.

Ψυχαγωγία, χαρά αλλά και καλλιέργεια της κριτικής σκέψης συνυπάρχουν στο πρόγραμμα της «Κατασκήνωσης στην πόλη» και γεμίζουν το καλοκαίρι των παιδιών με νέες εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις.

Μοιράσου το άρθρο