Ο Μαρέδης και η “μεγάλη δεξαμενή” της επαρχιακής τηλεόρασης

Η πρόσφατη είδηση ότι ο, Βολιώτης δημοσιογράφος, Δημήτρης Μαρέδης από την νέα σεζόν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star δείχνει ότι η επαρχιακή τηλεόραση έχει ακόμα άστρο!

Δείχνει πιο συγκεκριμένα ότι αναγνωρίζεται η δουλειά δημοσιογράφων από τοπικούς σταθμούς έτσι ώστε να αξιοποιηθούν στο μεγάλο “γήπεδο” των μεγάλων καναλιών της Αθήνας.

Κάτι παρόμοιο είδαμε και πρόσφατα όταν το ίδιο κανάλι – το Star – ανακοίνωσε πως δίνει την πρωινή εκπομπή της νέας σεζόν στο δίδυμο Γιώργου Καρτελιά – Ελίνας Παπίλα που εδώ και χρόνια είναι ραδιοφωνικό δίδυμο σε σταθμό της Πάτρας με τα ανέκδοτα του πρώτου να γίνονται viral στο internet.

Υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα, από την Ιωάννα Μαλέσκου, την …δικιά μας Ελευθερία Τζανακούλη που έκανε πολλές φορές ρεπορτάζ για τον ΑΝΤ1 πέρυσι τον χειμώνα, μέχρι και τον έμπειρο ρεπόρτερ Πάνο Γαρουφαλιά που χρόνια τώρα είναι ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδας.

Ας ελπίσουμε λοιπόν το… σκάουτινγκ των πανελλαδικών σταθμών να συνεχιστεί μήπως ξεφύγουν και τα τοπικά κανάλια κάποια στιγμή από την ανυποληψία που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια.

Α.Π.

Μοιράσου το άρθρο