Ο Μικρός Κλέφτης έρχεται σήμερα στο Skyland Live

Ένας από τους καλύτερους MC για μεγάλη μερίδα του ελληνόφωνου χιπ χοπ / ραπ κοινού, ο Μικρός Κλέφτης (ΜΚ) είναι βετεράνος του είδους, με 20 και πλέον χρόνια πίσω από το μικρόφωνο και άπειρες sold out συναυλίες, ενώ έχει εμπνεύσει και μια ολόκληρη γενιά MC να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στη ραπ.
Γνωστός για τον ξεχωριστό τρόπο που φτιάχνει ρίμες και για τη μοναδική του ικανότητα να κάνει freestyle με τις ώρες, ο ΜΚ άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική στη Θεσσαλονίκη το 1999, αποτελώντας έτσι έναν από τους πρώτους MC που έφεραν το χιπ χοπ στη βόρεια Ελλάδα.
Είναι ιδρυτικό μέλος σε τρία θρυλικά ραπ συγκροτήματα, τα Βόρεια Αστέρια, τα Ανάποδα Καπέλα και τους Άλυτους Γρίφους, και έχει στο ενεργητικό του 11 άλμπουμ, τα 7 από τα οποία είναι σόλο πρότζεκτ. Μετρώντας πολλά χρόνια στη μουσική βιομηχανία, ο Μικρός Κλέφτης έχει την πιο ενεργή παρουσία στην ελληνική ραπ. Βγάζει σινγκλ, freestyle και βίντεο κλιπ κάθε χρόνο, τα οποία έχουν ευρεία απήχηση στο κοινό.
Επίκαιρος, συνεπής και αληθινός όσο ποτέ, ένας από τους πιο αγαπημένους ράπερς του κοινού μπαίνει και πάλι πίσω από το μικρόφωνο και παρουσιάζει υλικό από όλη του την πορεία!

Ο Μικρός Κλέφτης στο Skyland στην Λάρισα!
Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2022
Skyland Live Music Venue
Φαρσάλων 24, Λάρισα
Doors open: 21:00
Προπώληση: 10€
Ταμείο: 12€
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Underground Tales (Πανός 12Α, 1ος όροφος , Λάρισα, τηλ.: +30 241 025 5235)
• Snuff (Παπασταύρου 4, Λάρισα 241 053 1750, info@snuff.gr , www.snuff.gr)

 

 

Μοιράσου το άρθρο