“Ο Ραφτάκος των λέξεων” – Σήμερα στην Ελασσόνα παιδική θεατρική παράσταση

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού θέλοντας να συμβάλει στο εορταστικό κλίμα των ημερών, οργανώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων από αυτή την εβδομάδα και καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών.

Σήμερα στην Ελασσόνα στην αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη»  και ώρα 18:00 μ.μ. η θεατρική εταιρεία Μικρός Βορράς παρουσιάζει την εξαιρετική παιδική παράσταση «Ο Ραφτάκος των λέξεων» που βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου , με δωρεάν είσοδο για όλους.

Όλες τις ημέρες των εορτών μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν καθημερινά το “Carousel” που έχει στηθεί στην κεντρική Πλατεία Ελασσόνας, να παρακολουθήσουν δωρεάν θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε φιλανθρωπικά bazaar και να κάνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα  του Δήμου Ελασσόνας θα πλαισιώσει τις εκδηλώσεις όλες τις ημέρες των γιορτών μουσικά.

Μπορεί  αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά για όλους μας λόγω της πανδημίας, η ανάγκη όμως για δημιουργία κλίματος αισιοδοξίας και εορταστικής διάθεσης είναι μεγαλύτερη και πιο έντονη από ποτέ. Τα φετινά δεδομένα επιτάσσουν να διαφοροποιηθούν οι ιδέες, χωρίς όμως να χαθεί η έμπνευση και η  δημιουργικότητα.

Δείτε το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων αναλυτικά

Σημειώνεται ότι όλες οι εκδηλώσεις θα είναι με δωρεάν είσοδο για μικρούς και μεγάλους και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μοιράσου το άρθρο