Ο “Τσίου” στο 7ο Ταράτσα Film Festival Λάρισας

Δεκαεφτά χρονιά από την πρώτη του προβολή ο «Τσίου» έρχεται στο 7ο Ταράτσα Film Festival Λάρισας και συγκεκριμένα στην ταράτσα του Καφενείου η Γη , την Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 21.30. Η προβολή θα γίνει παρουσία του σκηνοθέτη της ταινίας Μάκη Παπαδημητράτου και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Βρισκόμαστε στην άδεια Αθήνα του 2005 . Ο Τσίου εθισμένος σε ουσίες προσπαθεί να βρει τη δόση του και μπλέκει μια σειρά ανθρώπους στην αναζήτηση του μέσω της αδελφής του και του μαφιόζου άντρα της . Ακολουθεί μια αλυσίδα συναντήσεων όπου η πίεση περνάει από τον έναν στον άλλο . Η ταινία έχει αποσπάσει Βραβείο Σεναρίου , Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη και FIPRESCI στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης .

Ο Μάκης Παπαδημητράτος είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας . Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις «Τσίου (2023) , «Λεόντιος και Λένα» (2010), «Μαρά/Σαντ» (2010), «Εθνικός Ελληνορώσων» (2018) κ.α.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους . Να σημειωθεί ότι οι ταινίες του Φεστιβάλ απευθύνονται σε ενήλικο κοινό.

Κρατήσεις θέσεων καθημερινά 17.00-19.00 στο τηλέφωνο (6946770148 – Cosmote)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ταράτσα film festival : Facebook & Instagram «Taratsa film festival Larisas» και στο e-mail taratsafestival@gmail.com

Μοιράσου το άρθρο