Παίζουμε Μπριτζ στο ποτάμι

O Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας συμμετέχει στο Φεστιβάλ Πηνειού 2023, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, από τις 21-24 Ιουνίου στην κοίτη του ποταμού, για να το γνωρίσουν μικροί και μεγάλοι!

Το Μπριτζ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι με χαρτιά, είναι και Άθλημα!

Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας.

Ο ΟΑΜΛ (Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας) ξεκίνησε την πορεία του τον Φεβρουάριο του 1998 από τους Βασίλη Σκορδά και Γιώργο Δημητρακόπουλο.

Με περισσότερους από 140 ενεργούς αθλητές με εντυπωσιακές επιτυχίες σε εθνικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο! Ένας όμιλος που έχει διοργανώσει περισσότερες από 2.500 ημερίδες σε 25 χρόνια, αμέτρητα εκδρομικά τουρνουά και προκριματικούς πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Σήμερα και με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Λαρισαίων και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, μπορείτε να τον βρείτε στον Μύλο του Παππά όπου και διεξάγονται πανελλήνιες ημερίδες και παραδίδονται μαθήματα σε τμήματα ενηλίκων και παιδιών.

Μοιράσου το άρθρο