Παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ με τίτλο “PROUD BLUE” την Κυριακή στο πάρκο Αλκαζάρ

Την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 και ώρα 20.30΄στο Κηποθέατρο Λάρισας (εντός πάρκου Αλκαζάρ) θα πραγματοποιηθεί η Παγκόσμια Πρεμιέρα προβολής του ντοκιμαντέρ με τίτλο «PROUD BLUE» (ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΠΛΕ).

Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην καθημερινή δράση, τον προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες εν μέσω πανδημίας (covid-19) ρόλο και τη γενικότερη προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία, των αστυνομικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Θεσσαλίας.

Εταιρεία παραγωγής είναι η αμερικανική «Ellopia Films USA», ενώ δημιουργός αυτού είναι η δημοσιογράφος/σκηνοθέτης κα Αθηνά Κρικέλη.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η φιλαρμονική ορχήστρα του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό τη μουσική συνοδεία της οποίας θα τραγουδήσει και ο Λαρισαίος τενόρος Βασίλης Κούρτης.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιείται μόνο με προσκλήσεις, ενώ θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

Ευελπιστούμε ότι θα παρευρεθείτε στην εκδήλωση και παρακαλούμε όπως, εφόσον επιθυμείτε, επιβεβαιώσετε την παρουσία σας έως την Παρασκευή (23-07-2021), προκειμένου να καθοριστούν οι θέσεις στον χώρο.

 

Μοιράσου το άρθρο