Παγκόσμια πρώτη για το cocktail “Εnnio” στη Λάρισα

Ο πολιτιστικός σύλλογος φίλων μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος , παρουσιάζει σε παγκόσμια πρώτη, το cocktail «Εnnio» στο Kubrick Pure Social Club στην Λάρισα την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 19:30.

Είναι αφιερωμένο στον συνθέτη Ennio Morricone, και αυτό το cocktail σκοπεύουμε να συνοδεύει πλέον, τις εκδηλώσεις του συλλόγου. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε κάθε παρευρισκόμενο σε αυτή την βραδιά, εκτός από την οπτικοακουστική αδρεναλίνη τον θεμάτων του μαέστρο, να απολαύσει και ένα cocktail από ιταλικά απεριτίφ, όπως τα διαχρονικά Μartini Rubino και Βitter.

Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο απεριτίφ με κλασικές επιρροές, στα χρώματα της αγαπημένης ομάδας του μαέστρο της Roma, τις κοκκινοπορτοκαλί αποχρώσεις. Το cocktail είναι εμπνευσμένο από το έργο και την ζωή του μαέστρο και μπορεί ο καθένας να το δοκιμάσει στα περισσότερα bar. Ένα cocktail βαθειά ιταλικό… βαθύτατα παγκόσμιο.

Στην διάρκεια της παρουσίαση, στην τράπεζα του ήχου θα βρίσκεται ο music Designer Vasillis Bellos, παρουσιάζοντας αυθεντικές και διασκευασμένες συνθέσεις κινηματογραφικής μουσικής του μαέστρο.

 

Μοιράσου το άρθρο