Παρουσίασε το βιβλίο του στην Λάρισα o Δημήτρης Τσιόδρας

Ο κ. Τσιόδρας σε δηλώσεις του αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις τόνισε μεταξύ άλλων:

“Βλέπουμε τους αγρότες να διαδηλώνουν τόσο στην Αθήνα όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πέρα από τα δημοσιονομικά ζητήματα υπάρχουν θέματα που αφορούν την ΚΑΠ που θα τεθούν σε επίπεδο Βρυξελλών για να υπάρχουν αλλαγές και οι αγρότες να περάσουν στη νέα εποχή, χωρίς να υποστούν σημαντικές απώλειες στο εισόδημά τους”. Στο επίπεδο ελληνοποιήσεων έχουν γίνει βήματα, συνέχισε ο κ. Τσιόδρας, επισημαίνοντας ότι για τους αγρότες της Θεσσαλίας θα υπάρχει ειδική συνάντηση με τον πρωθυπουργό το επόμενο διάστημα.

Σε ότι αφορά το βιβλίο του με τίτλο «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Οι περιπέτειες ενός οράματος», ο κ. Τσιόδρας σημείωσε μεταξύ άλλων: Το βιβλίο προσπαθεί να περιγράψει τις περιπέτειες που πέρασε η ΕΕ από το ξεκίνημα της δεκαετίας του 1950 μέχρι σήμερα. Αυτά τα 70 χρόνια είχαμε πρωτοφανείς συνθήκες ευημερίας και ειρήνης στην Ήπειρο μας”. Ο ίδιος τόνισε  ότι “ενόψει ευρωεκλογών πρέπει να ανοίξει συζήτηση για την Ευρώπη και το μέλλον της Ελλάδας”.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Τσιόδρα, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας Νίκος Παπαγεωργίου.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιώργος Βασιλόπουλος, η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας Χρύσα Βουλγαράκη, ο Διεθνολόγος Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος, ο Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός Μιχάλης Μαντέλας και ο Δημοσιογράφος Γιώργος Ρούστας.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Δημοσιογράφος Ανδρέας Γιουρμετάκης.

Δείτε περισσότερα στο larissapress.gr

Μοιράσου το άρθρο