Παρουσιάζεται στην Λάρισα το βιβλίο «Μικρό Εγχειρίδιο για τη Διαφθορά στη Δικαιοσύνη» του Γιώργου Μπούτου

Παρουσιάζεται  μετά την Αθήνα και στη Λάρισα το βιβλίο του Γιώργου Μπούτου με τίτλο «ΜΙΚΡΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» – Παραλειπόμενα του βιβλίου : «Το Ελεγκτικό Συνέδριο στο σύγχρονο δημοσιονομικό περιβάλλον» ή αλλιώς : Κατάπτωση χωρίς όρια.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον συγγραφέα, Γιώργο Μπούτο,  τις εκδόσεις «ΛΕΙΜΩΝ», τον Σύλλογο «Ελλήνων Κοινωνιολόγων» (Παράρτημα Ν. Λάρισας και το ίδρυμα «Συνέλευση των Πολιτών της Μεσογείου», την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 και ώρα 19:30 στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Κτήριο Κατσίγρα, ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΉ 22, Πλατεία Ταχυδρομείου – Λάρισα).

Θα μιλήσουν για το βιβλίο οι : Αλεξάνδρα Κ. Βοβολίνη, Εκδότρια, Σωτήρης Καλαμίτσης, Δικηγόρος και Νίκος Ζδάνης, Φιλόσοφος.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος, Αντώνης Παπαγιαννίδης.

Το παραπάνω βιβλίο παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα την Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2028, στην αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και μίλησαν για αυτό η Αλεξάνδρα Κ. Βοβολίνη, Εκδότρια, ο Λέανδρος Ρακιντζής, Αρεοπαγίτης ε.τ. και ο Τάσος Τέλλογλου, Δημοσιογράφος.

 

Μοιράσου το άρθρο