Παρουσιάζεται στη Χάλκη η ποιητική συλλογή του π. Παύλου Καστανάρα “Σκόρπια Στάχυα”

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου ‘’Σκόρπια Στάχυα’’ από τις εκδόσεις Μωβ Σκίουρος, του π. Παύλου Καστανάρα εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Χάλκης, στον αύλειο χώρο της εκκλησίας.

Την ποιητική συλλογή θα παρουσιάσουν οι κύριοι Αθανάσιος Ευσταθίου, καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας, κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ιόνιου Πανεπιστημίου και Διευθυντής του εργαστηρίου μελέτης του Αρχαίου Κόσμου, Χάρης Κοντοσφύρης, καθηγητής Ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών στη σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Επαμεινώνδας Μανδηλάς, Δάσκαλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λάρισας, θεολόγος και μουσικός.

Η παρουσίαση του βιβλίου οργανώνεται από το Ενοριακό Φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Χάλκης και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Χάλκης και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλελέρ.

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε μια όμορφη βραδιά ποίησης με τη συνοδεία της μουσικής των Κωνσταντίνου & Αθηνάς Σιόζιου, αλλά και να γνωρίσετε μαζί μας την σπουδαία ποιητική συλλογή του π. Παύλου, που μας καθοδηγεί στα μονοπάτια της αγάπης.

Μοιράσου το άρθρο