Παρουσιάζεται το βιβλίο του Άρη Σκρίμπα “Το πέπλο της σκιάς” στην Λάρισα

Παρουσιάζεται την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:30 στο Κλίμαξ το βιβλίο φαντασίας του συγγραφέα Άρη Γκρίμπα με τίτλο “Το πέπλο της σκιάς”.

Στην παρουσίαση του βιβλίου θα μιλήσουν ο Δάσκαλος Μουσικής – Συγγραφέας Ζήσης Αποστολίδης και ο συγγραφέας Αρης Γκρίμπας.

 

Σύντομο βιογραφικό

Ο Άρης Γκρίμπας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1987 και πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Ολλανδίας. Αγάπησε από νεαρή ηλικία τον κόσμο του Φανταστικού, καθώς και τις πολεμικές τέχνες. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες events για την προώθηση παιχνιδιών όπως tRPGs, TCGs και Miniature War games. Έχει διδάξει τμήματα σχολών πολεμικών τεχνών, ενώ έχει λάβει και μέρος σε αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό, με το bjj να αποτελεί την πιο πρόσφατη αγάπη του. Πλέον ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή, προσπαθώντας να βάλει στο χαρτί την ιστορία επικής φαντασίας, που εδώ και είκοσι χρόνια έπλαθε, αλλά μοιραζόταν μονάχα με φίλους ή συγγενείς

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

Μπορεί η έκβαση μια μάχης, στο βορειότερο οχυρό του κράτους των Νάνων να αλλάξει ολόκληρο τον κόσμο; Ίσως. Ίσως και όχι. Η μοίρα, άλλωστε, των έλλογων φυλών δεν είναι προδιαγεγραμμένη και μυριάδες γεγονότα θα συμβάλλουν στον γράψιμο αυτής της ιστορίας. Ένα πράγμα, όμως, παραμένει σίγουρο οι Εφτά νεκρομάντεις του Ντερόζ έχουν αποφασίσει να δράσουν και οι λαοί της Άρας Άουμαρ βρίσκονται σε ένα δίλλημα… να αντισταθούν ή να χαθούν.

Καθώς ο πόλεμος στο Μπάιν, το κράτος των Νάνων, φουντώνει, νέοι ήρωες υψώνουν το ανάστημά τους σε ολόκληρή την επικράτεια της Άρας Άουμαρ. Άραγε, θα καταφέρουν να συναντηθούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους ή θα τους παρασύρει με τον άγριο και τον άναρχο χορό της η δίνη του πολέμου;

Μοιράσου το άρθρο