Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Λάρισα το cocktail “Εnnio” προς τιμήν του Ennio Morricone

Ο πολιτιστικός σύλλογος φίλων μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος, που εδρεύει στην Λάρισα, παρουσίασε σε παγκόσμια πρώτη, το cocktail “Εnnio”  το απόγευμα της Κυριακής, στο Kubrick Pure Social Club στην Λάρισα.

Το συγκεκριμένο ποτό είναι αφιερωμένο στον συνθέτη Ennio Morricone και οι δημιουργοί του σκοπεύουν να συνοδεύει πλέον, τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Πρόκειται για ένα cocktail από ιταλικά απεριτίφ, όπως τα διαχρονικά Μartini Rubino και Βitter με κλασικές επιρροές από τη γειτονική χώρα, στα χρώματα της αγαπημένης ομάδας του μαέστρο, της Roma, τις κοκκινοπορτοκαλί αποχρώσεις. Το cocktail είναι εμπνευσμένο από το έργο και την ζωή του μαέστρο και μπορεί ο καθένας να το δοκιμάσει στα περισσότερα bar. Ένα cocktail βαθειά ιταλικό… 

“Το 2022 θα είναι μια χρονιά που ο καθένας θα μπορεί να απολαύσει το cocktail “Ennio” στη Λάρισα, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη” ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου φίλων μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Παπακώστας.

Στην διάρκεια της παρουσίασης, ο music Designer Vasillis Bellos παρουσίασε αυθεντικές και διασκευασμένες συνθέσεις της κινηματογραφικής μουσικής του μαέστρου.

 

Μοιράσου το άρθρο