Παρουσιάστηκε η έκθεση του Βασίλη Αγοραστού “χορευτές των αιθέρων”

Παρουσιάστηκε την Παρασκευή το απόγευμα η έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Αγοραστού με τίτλο «Χορευτές των αιθέρων», στο Modi Art Café.

Θεματική της έκθεσης είναι το πέταγμα σε σμήνη και σχηματισμούς των ψαρονιών σε διάφορα σημεία του θεσσαλικού κάμπου. Είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα της δουλειάς του αρκετών χρόνων, πολλών χιλιομέτρων, υπομονής και τύχης. Αλλά και ικανοποίησης και ψυχικής ευφορίας για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Βασίλης Αγοραστός γεννήθηκε στην Πολωνία το 1966. Το 1985 εισάγεται στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών αρχίζει να πειραματίζεται με τη φωτογραφία, που τον κερδίζει τελικά και αλλάζει επαγγελματική κατεύθυνση. Η ενασχόλησή του με το φωτορεπορτάζ έχει αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, ενώ από τον Φεβρουάριο του 1994 ξεκινάει να εργάζεται στην καθημερινή εφημερίδα της Λάρισας «Ελευθερία», στην οποία είναι μέχρι σήμερα. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις, ενώ φωτογραφίες του έχουν διακριθεί στους διαγωνισμούς Natura 2000 και Press Photostories.

Δείτε περισσότερα στο larissapress.gr

Μοιράσου το άρθρο