Έρχεται το Φαρσαλινό Καρναβάλι με παρέλαση την Κυριακή – Εκδηλώσεις σε χωριά του Δήμου την Καθαρά Δευτέρα

Σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων με αποκορύφωμα την καρναβαλική παρέλαση στα Φάρσαλα, προγραμματίζει ο Δήμος Φαρσάλων σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες, αλλά και φορείς της επαρχίας.

Το Σάββατο στις 16 Μαρτίου το μεσημέρι, θα λάβει χώρα παιδική καρναβαλική εκδήλωση στην πλατεία Δημαρχείου όπου ζογκλέρ – κλόουν και αποκριάτικες  φιγούρες θα διασκεδάσουν τα μικρά παιδιά, με τα ΚΔΑΠ του Δήμου Φαρσάλων να απασχολούν τα παιδιά με δημιουργικές αποκριάτικες κατασκευές, ενώ την ίδια ώρα στην πλατεία Λαού γνωστός DJ θα μας κρατήσει συντροφιά με ένα ποικίλο και κεφάτο μουσικό πρόγραμμα.

Το «Φαρσαλινό Καρναβάλι 2024» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου από τον Δήμο Φαρσάλων με την ενεργή συμμετοχή κοινοτήτων, πολιτιστικών συλλόγων, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σχολείων και επαγγελματικών φορέων της πόλης και της επαρχίας. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 16.30 από την οδό Λαρίσης με τους καρναβαλιστές και τα καρναβαλικά τμήματα, χορεύοντας να δημιουργούν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, με κυρίαρχα στοιχεία τη σάτιρα, το γέλιο και τη χαρά για μικρούς και μεγάλους.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας, στις 18 Μαρτίου θα τηρηθεί η παράδοση με εκδηλώσεις στις κοινότητες της Υπέρειας στη θέση «Χτούρι», του Ναρθακίου στη θέση «Πλατάνα» και των Βρυσιών στην πλατεία του χωριού. Είστε όλοι καλεσμένοι!

Μοιράσου το άρθρο