Πρεμιέρα για το “Νέο Θέατρο Τεχνών” στην Λάρισα

Την επόμενη Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 και ώρα: 9μμ, κάνει πρεμιέρα το «ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» ΛΑΡΙΣΑΣ  στον ΝΕΟ του χώρο, στην «φιλόξενη Στέγη», επί των οδών: Τζαβέλα 1 & Εργ.Πρωτομαγιάς.

Το Νέο άνοιγμα θα πραγματοποιηθεί, με την υπέροχη Νέο-Ελληνική ΚΩΜΩΔΙΑ του  Λεωνίδα Τσίπη:

“ΔΙΧΩΣ  ΦΡΕΝΑ…Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΟΚΑΣΤΗΣ”

Η Παράσταση θα ανέβει μετά από ένα ακριβώς χρόνο, καθώς τις προετοιμασίες της «Ανέβαλε» η δεύτερη «Καραντίνα» και ενώ είχε φτάσει στις τελικές της δοκιμές. Έτσι λοιπόν εκ νέου φέτος και για δύο περίπου μήνες τώρα ετοιμάζεται ακόμη πιο δυναμικά και από την επόμενη Παρασκευή, το Θέατρο ανοίγει και πάλι τις Πόρτες του για να υποδεχτεί ξανά τους φίλους του Θεατές, για να απολαύσουν παρέα με τους φίλους και τους Νέους, μια εξαιρετική Ελληνική Κωμωδία του σπουδαίου Θεατρικού Συγγραφέα, Λεωνίδα Τσίπη.

Η παράσταση ανεβαίνει σε:

Σκηνοθεσία:                      ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Σκηνικά:                             «ΝΕΟ – ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ»

Επιμέλεια Κοστουμιών:  ΒΑΝΝΑΣ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ

Επιμέλεια Μουσικής:      «3 in 1»

Φωτισμούς – Ηχο:            ΘΑΝΟΥ ΦΛΩΡΑ.

Τους 7 «Πρωταγωνιστικούς» ρόλους της Κωμωδίας Ερμηνεύουν οι Ηθοποιοί:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΓΟΥΔΑ – ΒΑΝΝΑ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΤΙΚΟΥΛΗΣ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΟΥΦΑ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΝΑΚΟΣ – ΠΑΡΗΣ ΜΠΟΝΤΙΚΟΥΛΗΣ.

Παραστάσεις θα δίνονται κάθε: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΣΑΒΒΑΤΟ βράδυ  στις 9.00 και κάθε ΚΥΡΙΑΚΉ απόγευμα στις 7.00.

Κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες Καθημερινά (εκτός ΔΕΥΤΕΡΑΣ) στο Τηλ. του «ΝΕΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ»- ΛΑΡΙΣΑΣ: Πρωϊ: 11μ.μ – 2 π.μ & το Απόγευμα: 7μ.μ – 9μ.μ. Επίσης κρατήσεις θα γίνονται και στο: Viva.gr

Tο Θέατρο «προσφέρει» από τις πλέον Ασφαλείς Συνθήκες, με την πιστή τήρηση όλων των απαραίτητων Υγειονομικών Μέτρων Προστασίας, κατά της εξάπλωσης της Πανδημίας της «Covid-19».

*Γίνεται γνωστό επίσης στο Θεατρόφιλο Κοινό, πως θα τηρείτε η εφαρμογή: Πλήρως ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ και με Πληρότητα της συνολικής χωρητικότητας της Αίθουσας στο: 70% .

Μοιράσου το άρθρο