Προβολή ντοκιμαντέρ Ennio The Maestro Larissa σήμερα στο Victoria Cinemas – Παρούσα η οικογένεια Morricone

Λαρισα: Η ελληνική πόλη που αγαπά τον μαέστρο Ennio Morricone “ Από τους New York Times και το CNN, την Rai Tg2 και τo πρακτορειο Reuters, από την Daily News και το NBC, εως το CBN και την Voice of America η πόλη μας και ο Σύλλογος φίλων μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος έγειρε το ενδιαφέρον του παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτη Giuseppe Tornatore, o οποίος συμπεριέλαβε κινηματογραφικα στο πιο προσφατο έργο του, το ντοκυμαντερ “Ennio: The Maestro” την πόλη μας.

Το ντοκυμαντερ που παρουσιάστηκε στο φεστιβαλ Βενετίας θα προβληθεί για πρώτη φορα παγκοσμίως εκτός Ιταλικών συνόρων σε 3 πόλεις της Ελλάδας. Η Λάρισα όντας μια εξ αυτών καθώς ο Πολιτιστικός Σύλλογος φίλων μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος είναι ῾῾παιδί ῾῾της έχει τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει στις 4 και 5 Οκτωβρίου μια σειρά εκδηλώσεων προς τιμήν του Maestro.

Τις εκδηλώσεις του συλλόγου θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο υιός του Maestro, Marco Morricone, o παραγωγός του σκηνοθέτη Giuseppe Tornatore, Gianni Russo και ο συγγραφέας και βιογράφος Alessandro de Rosa. Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Giuseppe Tornatore “Ennio: The Maestro” σε μια από τις αίθουσες του VICTORIA CINEMAS. Το κοινό της πόλης μας θα έχει την ευκαιρία να παρεβρεθεί πλην της προβολής σε έναν ανοιχτό δημιουργικό διάλογος με τον Marco Morricone καθώς επισης και με τους συντελεστές της ταινίας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας και του Ιταλικού Ινστιτούτου σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας. Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ ΛΑΡΙΣΑΣ. Με την ευγενική χορηγία των : Kubrick – Pure Social Club, Wisedog, Martini, πράσσειν άλογα, las Ramblas, κλίμαξ, VICTORIA CINEMAS, ξενοδοχείο Διόνυσος, cursor design,Πολυχώρος Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Μοιράσου το άρθρο