“Σιγά Τα Αίματα”: Από την θεατρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας

Από μια σύνθεση ιστοριών που προέκυψε από τα ίδια τα μέλη της ομάδας, βασισμένη στην Ψεύτρα, του Ζαν Κοκτώ, στις 12 Άβολες Καρέκλες, βασισμένη στο έργο Οι 12 Ένορκοι, του Ρέτζιναλντ Ρόουζ και από κει στο ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ – Oresteia the next generation, του Άκη Δήμου, πάντα «ανήσυχη» και δημιουργική η θεατρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας… ξαναχτυπά, δίνοντας μάλιστα κοινωνικό πρόσημο στο εγχείρημα.

Η θεατρική ομάδα του ΔΣΛ ξαναπαρουσιάζει την τρίτη της θεατρική παράσταση, «ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ – Oresteia the next generation» του Άκη Δήμου, σε σκηνοθεσία Χριστίνας Βράκα, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο 24 και 25 Νοεμβρίου, στις 21:15 (ώρα προσέλευσης 20:45).

Η παράσταση απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 12 ετών, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

Στην παράσταση ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ – Oresteia the next generation τους ρόλους ερμηνεύουν οι δικηγόροι: Γιώργος Αποστολόπουλος, Μένια Γαργάλα, Ανθή Γιάγκα, Φώτης Γιαννούλας, Νίκος Κολοκυθόπουλος, Νατάσα Κουτσαμπέλα, Κατερίνα Κούτσικου, Κατερίνα Λόκα, Χρύσα Μούσιου, Πόλυ Παναγούλη, Ιωάννα Πολύζου, Κατερίνα Σταυροπούλου και Θανάσης Φυτιλής, ενώ συμμετέχουν ακόμη η Δανάη Μπουροτζίκα και η Ζωή Βαλιώτη.

Μουσικός επί σκηνής/μελοποίηση: Αθανάσιος Ζιώζιας. Δημιουργία αφίσας: Εύα Νταή.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων, χωρίς κράτηση θέσεων, στο τηλ. 6944849772.

Μοιράσου το άρθρο