Σε γιορτινό κλίμα άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ραψάνη

Μπορεί και αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά για όλους μας λόγω της πανδημίας η ανάγκη όμως δημιουργίας κλίματος αισιοδοξίας και εορταστικής διάθεσης ήταν μεγάλη.

Στην κεντρική πλατεία της κωμόπολης μας μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μας. Πολύτιμη η συμμετοχή των συλλόγων Γυναικών του Μορφωτικού και της βιβλιοθήκης στον στολισμό. Τοποθετήθηκε σύγχρονος και πολύχρωμος φωτισμός αρκετά στολίδια δίπλα δε του δέντρου στολισμένη η φάτνη με τους μάγους συμπληρώνοντας την εντυπωσιακή εικόνα. Με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες και με την προσφορά ζεστού ξινόμαυρου, ροφημάτων, μελομακάρονων και άλλων γλυκισμάτων με πολύ αγάπη των συλλόγων και κυριών της Ραψάνης έκλεισε η ωραία εκδήλωση.

Χαρακτηριστικοί οι χαιρετισμοί του Δημάρχου Γ.Μανώλη και του προέδρου Δ.Ζήλου ευχόμενοι σε όλους Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία.

Παραβρέθηκαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι κ.Βλάχος Αθ. Ντόντος Γεώργ.,οι Δημ.Σύμβουλοι κ.Ζαρδούκας Κων., Νικολάου Γεώργ.,τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων, κοινοτικοί σύμβουλοι και αρκετοί συγχωριανοί, φίλοι και επισκέπτες.

Μοιράσου το άρθρο