Στείλτε ευχές με χριστουγεννιάτικες κάρτες του Συλλόγου Ατόμων με Αυτισμό ν. Λάρισας

Χριστουγεννιάτικες κάρτες σχεδιάζει ενόψει εορτών ο Σύλλογος Ατόμων με Αυτισμό ν. Λάρισας. Αναλυτικά:

“Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλοι μαζί, οι γονείς, οι εκπαιδευτές, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές, τα μέλη του συλλόγου και τα παιδιά μας στα Κέντρα Ημέρας ΧΑΡΑ Ι & XAΡΑ ΙΙ καθώς και στο Οικοτροφείο «Ελευθερία», ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για τα Χριστούγεννα και τις ευχές του Καινούργιου Χρόνου ετοιμάσαμε μια σειρά από πανέμορφες κάρτες που δημιούργησαν με πολύ αγάπη η digital artist Αντωνία Ηρωίδου και ο visual artist Αλέξης Μάρκου.

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ν. Λάρισας διατίθενται τόσο σε έντυπη, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω δωρεάς.

Δεν έχει σημασία το ύψος του ποσού με το οποίο θα συνδράμετε στις δράσεις του Συλλόγου. Ακόμη και η πιο μικρή δωρεά, έχει αξία και συμβάλει καταλυτικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αυτισμό.

Στείλτε ευχές!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα: shorturl.at/JMS34 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2410 613 112 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 – 16.00).”

Μοιράσου το άρθρο