Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2025
σήμερα
Πεμ 05 Ιουν 2025

Απόλλων, Δωρόθεος, Δωροθέα, Δωροθέη, Δωρούλα, Δώρα, Νίκανδρος, Νικανδρία, Νίκη, Πλούταρχος, Σεληνιάς, Σεληνιάδα, Σεληνία, Σελήνη, Σελήνα, Σελήνος, Σελήνιος
www.eortologio.gr
Larissa, GR
29°
Fair
22h23h0h1h2h
26°C
24°C
22°C
21°C
20°C
Search
Close this search box.

Στη Λάρισα ο σεφ Γιώργος Τσούλης για την παρουσίαση του βιβλίου του

Το βιβλιοχαρτοπωλείο “Άνεμος” πραγματοποιεί εκδήλωση – συνάντηση με τον σεφ Γιώργο Τσούλη, με αφορμή το νέο του βιβλίο, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός, με τίτλο «Μαγειρεύοντας τις εποχές».

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου από τις 17:00 μέχρι τις 19:00. Ο σεφ-συγγραφέας θα συναντήσει τους αναγνώστες του στον χώρο του βιβλιοπωλείου, θα συνομιλήσει μαζί τους και θα υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου.

Μοιράσου το άρθρο