Στη Σκήτη θα εκθέσει έργα του ο Λαρισαίος ζωγράφος Ντίνος Γιωτόπουλος

Ο ζωγράφος Ντίνος Γιωτόπουλος θα εκθέσει την δουλειά του στην γραφική Σκήτη, στον φιλόξενο χώρο του Ξενώνα Ηώς.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, στις 30 Ιουλίου 2022, στις 20:30 και η έκθεση των έργων θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα έργα είναι φτιαγμένα με ακρυλικά και σκόνες πάνω σε μουσαμά και φύλλα και τα θέματα είναι τα ΛΙΟΔΕΝΤΡΑ και τα ΨΑΡΟΚΑΪΚΑ.

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1957 και από το 1974 ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΣΕΖΘΒΕ για τέσσερα χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Κρατικού Εθνολογικού και Λαογραφικού Μουσείου Μακεδονίας – Θράκης για τρία χρόνια και Πρόεδρος της Επιτροπής Μουσειολογίας και Έρευνας του ίδιου Μουσείου.

Έχει τιμηθεί με χρυσά μετάλλια για την προσφορά του στην τέχνη από το Πολεμικό Ναυτικό και το Δήμο Λευκωσίας, καθώς και από το Σύλλογο Ελλήνων Λογοτεχνών, το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας και την Ακαδημία Ελληνικής Γλώσσας Γερμανίας.

Είναι μέλος του ‘Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος – ΕΕΤΕ’ και του ‘Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Βορείου Ελλάδος – ΣΚΕΤΒΕ’. Παρουσιάζει την εκπομπή ‘Εικαστικοί Δημιουργοί’ από την συχνότητα της TV ΕΓΝΑΤΙΑ, με σκοπό την προβολή των ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού.

Έργα του βρίσκονται σε Μουσεία, Πινακοθήκες, ιδιωτικές συλλογές και στο Α.Π.Θ.

Μοιράσου το άρθρο