Συγκίνησε το κοινό το “Το Κονσέρτο ενός Παράδοξου Κόσμου” στο ΔΩΛ

Η Φιλανθρωπική Μουσική Εκδήλωση με τίτλο «Το Κονσέρτο ενός Παράδοξου Κόσμου» που αποτελεί συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων-Aντιδημαρχία Πολιτισμού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά αυτοκίνητου για τους σκοπούς των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας Παίδων-Εφήβων και Ενήλικων Λάρισας παρουσιάστηκε σήμερα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Η συναυλία-ρεσιτάλ πιάνου σε σκηνοθεσία Πασχάλη Μάντη και παραγωγή Spirito Group –Χρήστος Γενιτσεφτσής, με τη πιανίστρια, Έλενα Ξυδιά, παρουσίασε μία μοναδική μουσική μάχη της Έλενας με το ολόγραμμά της.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος τόνισε ότι “σταθήκαμε δίπλα στην πρόταση του Συλλόγου των Φίλων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Λάρισας να συνδιοργανώσουμε αυτή την εκδήλωση, η οποία λαμβάνει χώρα για έναν ιερό ανώτερο σκοπό, για την συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να αγοραστεί ένα όχημα για τις ανάγκες του Κέντρου Ψυχικής Υγείας. Οι Λαρισαίοι δείχνουν την αλληλεγγύη τους, την αγάπη και προσφορά σε τέτοιες δράσεις. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε τέτοια πρωτοβουλία” συμπλήρωσε.

Διαβάστε περισσότερα στο larissapress.gr

Μοιράσου το άρθρο