Συναυλία μνήμης από τον Ψυχαγωγικό Όμιλο Σιδηροδρομικών Αθήνας στην Πινακοθήκη Λάρισας

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχωρά ο Ψυχαγωγικός Όμιλος Σιδηροδρομικών Αθήνας, που σε μια προσπάθεια να εκφράσει σε όλη την Ελλάδα τη θλίψη και τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, προχωρά στη διοργάνωση μιας συναυλίας – μνημόσυνο, που θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών, με την συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αποφάσισε να πραγματοποιήσει συναυλία – μνημόσυνο για τους συναδέλφους που έχασαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος και τους επιβάτες που κόπηκε το νήμα της ζωής τους ξαφνικά και αναπάντεχα», αναφέρεται χαρακτηριστικά, με τα μέλη του Ομίλου να δηλώνουν αποφασισμένα «να εργαστούν προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφάλεια και η αξιοπιστία του ελληνικού σιδηροδρόμου».

Η συναυλία θα δοθεί από τη χορωδία του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών, υπό τη διεύθυνση του Αιμίλιου Γιαννακόπουλου και με έργα κατάλληλα για την περίσταση, έχοντας τη συμπαράσταση όλων των συναδέλφων και των σωματείων των εν ενεργεία και συνταξιούχων σιδηροδρομικών και με την υποστήριξη της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Σημειώνεται τέλος πως την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η αποστολή του Ομίλου θα εκκλησιαστεί και θα τελέσει τρισάγιο στον ιερό ναό Αγίου Θωμά Μακρυχωρίου και στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στον τόπο του δυστυχήματος.

 

ΠΗΓΗ: larissapress.gr

Μοιράσου το άρθρο