Τα λεφτά στα ΜΜΕ, η αντιπολίτευση και το φάρμακο των λίγων

FEDOR KOZYR VIA GETTY IMAGES

Ας ξεκινήσουμε από μερικά βασικά κυρίες και κύριοι.

Σε όλη την διαδρομή της ανθρώπινης ιστορίας και του πολιτισμού γενικότερα οι κάθε μορφής ανώτεροι είχαν πρόσβαση σε περισσότερα αγαθά και πράγματα που ο υπόλοιπος λαός δεν είχε. Είτε αυτός λέγεται Βασιλιάς, είτε Πρόεδρος, είτε Αρχιεπίσκοπος, είτε Γ.Γ. κομμουνιστικού κόμματος εννοείται πως αν χρειαστεί ένα φάρμακο που είναι σε μικρή παραγωγή θα του το δώσουν. Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται άδικο αλλά έτσι γινόταν έτσι γίνεται και έτσι θα γίνεται, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να μαλώνουμε και να επαναφέρουμε τον κάθε Καμμένο στην επικαιρότητα.

Επίσης γίνεται τόσος ντόρος για τα λεφτά της διαφήμισης που δόθηκε στα ΜΜΕ λες και είναι πρώτη φορά που κάποιο υπουργείο δίνει λεφτά σε κανάλια, εφημερίδες και site.

Λες και δε ξαναείδαμε στο παρελθόν διαφήμιση είτε του Υπουργείου Υγείας, είτε Εργασίας, είτε Τουρισμού. Το ότι περισσότερα θα πάρουν τα φιλικά ΜΜΕ προς την εκάστοτε κυβέρνηση ίσχυε δυστυχώς πάντα και ισχύει και τώρα, άρα πιο λογικό είναι να επικεντρώνεται εκεί η κριτική κάποιου παρά στο ότι δόθηκαν λεφτά για μια τόσο σοβαρή πανδημία.

Τα κρούσματα πάντως ανακοινώνονται και από site που για διάφορους λόγους δεν πήραν διαφήμιση άρα η λογική κάποιων ότι “τα ΜΜΕ τα παίρνουν για να γράφουν τα κρούσματα” μάλλον καταρρέει με αυτό το γεγονός.

Από την άλλη μεριά η αντιπολίτευση ορισμένων είναι επιεικώς αστεία, σε κάτι τόσο σημαντικό που τα 7 από τα 10 πάνε καλά κοιτάνε πως να γιγαντώσουν αυτά τα 3 για να πουλήσουν λαϊκισμό. Λες και όλες οι χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης έκαναν τόσα μαζεμένα λάθη με τον τουρισμό και αυξήθηκαν πάλι τα κρούσματα, λες και στο παρελθόν ξανααντιμετωπίσαμε πανδημία και ξέραμε πως να αντιδράσουμε. Μιλάμε για τα ίδια άτομα που αν βάζαμε περιορισμούς στον τουρισμό πάλι θα έκραζαν

Προσωπικά μου άρεσε πάντως που στην πόλη μας βλέπουμε δυο βουλευτές να ζητάνε ως γιατροί να ενισχύσουν το ΕΣΥ σε αυτή την δύσκολη μάχη. Ο ένας είναι ο Χρήστος Κέλλας της ΝΔ και ο άλλος ο Γιώργος Λαμπρούλης του ΚΚΕ.

Τέλος καλή η έκκληση του Δημάρχου Λαρισαίων προς τους δημότες όπως και καλές οι προσπάθειες του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Λάρισας Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, αν και δεν βλέπω οι εκκλήσεις του να πιάνουν τόπο καθώς τα καταστήματα θα ανοίξουν όταν το κρίνουν οι λοιμωξιολόγοι και όχι όποτε το θελήσει ο καθένας μας, που το θέλουμε όσο πιο άμεσα γίνεται φυσικά…

Υ.Γ. Όπως έχω γράψει και στο προσωπικό μου προφιλ, αυτές οι μέρες θέλουν ηρεμία και όσο το δυνατόν να έχουμε αισιοδοξία, πρώτα ο Θεός θα το ξεπεράσουμε.

 

Με σεβασμό

Α.Π.

Μοιράσου το άρθρο