Τελευταίες παραστάσεις για την επιθεώρηση «…και μη χειρότερα» στο Θέατρο Τεχνών Λάρισας

Τις  3 τελευταίες παραστάσεις του, θα δώσει από αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, μέχρι και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, με το κανονικό Πρόγραμμα των εβδομαδιαίων Παραστάσεων, (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9.00, ΣΑΒΒΑΤΟ: 9.00 & ΚΥΡΙΑΚΗ: 7.30), το Θέατρο Τεχνών Λάρισας (Τζαβέλλα 1 & Εργ. Πρωτομαγιάς),με την εξαιρετική Επίκαιρη Μουσική Επιθεώρηση του: Στέλιου Ντικούλη, με τίτλο:  «…και μη χειρότερα».

Λίγα λόγια για την Παράσταση:

Πρόκειται για μια επιθεώρηση που ασχολείται με σύγχρονα αλλά και διαχρονικά θέματα της κοινωνίας μας. Έξι μονόπρακτα που αγγίζουν όλους και μέσα από την σάτιρα και τον σχολιασμό, προσφέρουν γέλιο και ψυχαγωγία.

Έξι Θεατρικά Νούμερα, υποδέχονται το ένα το άλλο και Σατιρίζουν με καυστικό αλλά και πολύ χιουμοριστικό τρόπο, τα καθημερινά και τρέχοντα θέματα, που μας ταλανίζουν, μας τρομάζουν, μας αγανακτούν και πολλές φορές μας κάνουν να αντιδρούμε ανεξέλεγκτα και υπερβολικά, συνθέτουν ένα πολύχρωμο κι ευχάριστο «Θεατρικό Πάζλ», επί Σκηνής.

Παίζουν οι Ηθοποιοί: Ελενα Γράβαλου, Αποστόλης Δεδούσης, Γιώτα Καλοτραπέζη, Κατερίνα Μαργούδα και ο Στέλιος Ντικούλης. Η Σκηνοθεσία και η Επιλογή της Μουσικής είναι του: Στέλιου Ντικούλη. Επιμέλεια Σκηνικού:  Χρήστος Δημητριάδης Μελοποίηση του Τραγουδιού της Παράστασης :   Θέμης Σαμαντζής. Χορογραφίες: Ζωή Τσιότσιου. Επιμέλεια Κοστουμιών: Ο Θίασος. Φωτισμοί-Κονσόλες: Θάνος Φλωράς

Για Κρατήσεις Θέσεων & Πληροφορίες Καθημερινά: Τηλ.2410 – 534313. (Πρωϊ: 10 – 2 & Απόγ: 7 – 9) ·  Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 10 € – Μειωμένο: 8€.

Μοιράσου το άρθρο