Την Κυριακή η εκλογοαπολογιστική συνέλευση των Λαρισαίων καλλιτεχνών

Τη γενική εκλογοαπολογιστική του συνέλευση θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή 5 Νοεμβρίου το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Με πνεύμα αισιοδοξίας μετά την πρωτόγνωρη συναυλία αλληλεγγύης και διεκδίκησης για τους πλημμυροπαθείς της περιοχής μας, που πραγματοποιήσαμε με 80 μουσικούς και δεκάδες άλλους καλλιτέχνες την περασμένη Κυριακή στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, προχωράμε σε Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου!

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή 5/11 στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, 11:30 πμ

Καλούμε όλες & όλους να συμμετέχετε στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία. Οι εκλογές του Σωματείου μας δεν είναι μια τυπική υπόθεση. Αντίθετα αποτελεί το ανάστημα και τη δύναμη διεκδίκησης του επαγγέλματός μας.

Το Σωματείο μας έγινε μια μαζική μαχητική οργάνωση διεκδίκησης των δικαιωμάτων των μουσικών

• Τα τελευταία δύο χρόνια διαμορφώσαμε σε κάθε χώρο τα αιτήματά μας με βάση τις ανάγκες μας.
• Παλέψαμε για το πιο μικρό και το πιο μεγάλο.
• Εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας στους πιο αδύναμους.
• Ενώσαμε τη φωνή μας με τις διεκδικήσεις όλων των εργαζομένων.
• Ενισχύσαμε την πολιτιστική δράση του Σωματείου μας οργανώνοντας μεγάλες συναυλίες μέσα από τις οποίες εκφραστήκανε οι ανάγκες μας και οι διεκδικήσεις μας. Πιέσαμε Κυβέρνηση και εργοδοσία για την κάλυψη των αναγκών μας και τους αναγκάσαμε να μας παίρνουν πολύ σοβαρά υπόψη.

Δυναμώνουμε την αγωνιστική και διεκδικητική κατεύθυνση. Το σωματείο μας αποτελεί φωτεινή ελπίδα να σπάει η ηττοπάθεια, η απογοήτευση, ο ατομισμός.

 

Το πρόγραμμα της Κυριακής 5/11 στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας είναι:

• Στις 11:30 πμ η συνέλευση θα ξεκινήσει με απολογισμό της απερχόμενης Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής και οικονομικό απολογισμό με την συμβολή της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Θα αποφασιστεί η ημερομηνία των εκλογών του Παραρτήματος.

• Από τις 12:30 ως τις 14:00 θα πραγματοποιείται η διαδικασία εκλογής εφορευτικής επιτροπής με κάλπη.

• Ταυτόχρονα θα υπάρχει δυνατότητα για νέες εγγραφές. Την αίτηση εγγραφής τους μπορούν να συμπληρώσουν οι συνάδελφοι έχοντας μαζί τους: Σε περίπτωση ανάγκης πιστοποίησης τον τίτλο σπουδών εφόσον υπάρχει ή διαφορετικά τα ένσημά τους τα τελευταία δύο χρόνια με μία μικρή φωτό προσώπου στην αίτηση (δεν είναι αναγκαία). Επίσης, 15 € που αφορά στη συνδρομή του έτους 2023 (10 €) και στην εγγραφή (5 €).

• Θα πραγματοποιείται η καταβολή συνδρομών

• Θα δίνονται βεβαιώσεις για το εποχικό βοήθημα

Να μην λείψει κάνεις, όλοι στη Γενική Συνέλευση!»

Μοιράσου το άρθρο