Το 8ο Μαθητικό Συνέδριο στη Λάρισα με θέμα “Μαθαίνω & Παρουσιάζω τον πολιτισμό του τόπου μου” παρουσιάζει το Λεύκωμα του

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του Λευκώματος που αφορά στις εργασίες του 8ου Μαθητικού Συνεδρίου «Μαθαίνω & Παρουσιάζω τον πολιτισμό του τόπου μου», την ερχόμενη Πέμπτη 9 του μηνός, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με τη στήριξη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας.

Το 8ο Μαθητικό Συνέδριο με τίτλο “Μαθαίνω και παρουσιάζω τον Πολιτισμό του τόπου μου” που ήταν αφιερωμένο στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, λόγω των έκτακτων συνθηκών κατά τη διάρκεια της προηγούμενης Σχολικής Χρονιάς 2020-21, δεν πραγματοποιήθηκε δια ζώσης και τα αποτελέσματά του αποτυπώθηκαν σε έντυπη μορφή – «Λεύκωμα», το οποίο θα διανεμηθεί σε όλες τις σχολικές μονάδες της περιοχής ευθύνης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας με σκοπό να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και σε όλους τους τοπικούς φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν να συμμετέχουν αντιπροσωπείες μαθητών και εκπαιδευτικών των Σχολικών Μονάδων που συμμετείχαν με εργασίες τους στο Λεύκωμα του 8ου Μαθητικού Συνεδρίου, προκειμένου να παρουσιάσουν τις ερευνητικές δράσεις τους.

Μοιράσου το άρθρο