Το Musica Radio θα εκπέμπει ζωντανά από το ποτάμι!

Το MUSICA RADIO με χαρά θα βρεθεί στο φετινό Φεστιβάλ Πηνειού που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δ. Λαρισαίων σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, και τις τέσσερις ημέρες 21-24/6/2023. Καθημερινά στις όχθες του ποταμού, θα είναι στημένο το Pop Up Open Air Studio του MUSICA RADIO με μουσική από τους: Semis Petrakis / me.nta (aka Μένη Νταχμίρη). Το «opening» θα γίνεται από τις 19:00 και για δύο ώρες. Λίγα λόγια για το MUSICA RADIO Το MUSICA RADIO ξεκίνησε ως μια σκέψη το καλοκαίρι του 2009 και κατέληξε τον Φεβρουάριο του 2015 να γίνει πράξη μετά από αρκετή έρευνα και συλλογική εργασία από διαφορετικές προσωπικότητες.

Το MUSICA RADIO είναι ένα μουσικό «κανάλι» που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπάνε τη μουσική και τις τέχνες. Στο ξεκίνημά του στηρίχτηκε σε δύο άξονες. Τη ΜΟΥΣΙΚΗ (live RADIO) και τις ΤΕΧΝΕΣ (web). Στην πορεία, ψάξαμε, εξελίξαμε και δημιουργήσαμε νέα «κανάλια» έκφρασης.

Η ανάδειξή μας (έρευνες, στατιστικά) έως ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα μουσικά project, μας «ανάγκασε» να εξελίξουμε τους δύο πρώτους άξονες (RADIO & WEB), να σχεδιάσουμε τον τρίτο, ΕΙΚΟΝΑ (VIDEO), να δημιουργήσουμε ακόμη δύο άξονες και να τα βάλουμε κάτω από την «ομπρέλα» ενός κοινού ονόματος… του MUSICA_Project.

Το MUSICA RADIO αγαπά τη Μουσική, τις τέχνες, τους ανθρώπους και τις νέες ιδέες. Σας περιμένουμε στο ποτάμι! Χορηγοί: Exalco, Leroy Merlin, Πλαίσιο, Las Ramblas, Εφημερίδα Ελευθερία, Ζυθοποιία Πηνειού – Lola Beer, Κορπή Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Μεϊδάνης Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός, ΙΕΚ

Δήμητρα, Ακαμάτρα, Hotel Dionisos, Παγοποιεία Μπασδέκη, MyThess.gr, Dr.Doctor, Musica Radio, XP Energy

Μοιράσου το άρθρο