Φεστιβάλ Πηνειού 2023: “Μικροί περίπατοι στον Πηνειό με τον κύριο Ρουσσώ”

Η Ομάδα ΕΚΦΡΑΣΗ-ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ θα πραγματοποιεί Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά κάθε μέρα από 19:00-21:00, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων του Φεστιβάλ Πηνειού 2023, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής από τις 21-24 Ιουνίου, στην κοίτη του ποταμού.

Το παιχνίδι έχει τίτλο «Μικροί περίπατοι με τον κύριο Ρουσσώ» και εντάσσεται σε ευρύτερο project που υλοποιεί η ομάδα και περιλαμβάνει δράσεις για παιδιά και ενήλικες.

Τα παιδιά θα πάρουν μέρος σ’ ένα «ταξίδι» αναζήτησης και εξερευνήσεων με πολλές εκπλήξεις και με όχημα το θεατρικό παιχνίδι. Θα παίξουν, θα δημιουργήσουν, θα εκφραστούν και θα ανακαλύψουν απολαμβάνοντας τη χαρά του παιχνιδιού και της επικοινωνίας.

Χορηγοί: Exalco, Leroy Merlin, Πλαίσιο, Las Ramblas, Εφημερίδα Ελευθερία, Ζυθοποιία Πηνειού – Lola Beer, Κορπή Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Μεϊδάνης Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός, ΙΕΚ Δήμητρα, Ακαμάτρα, Hotel Dionisos, Παγοποιεία Μπασδέκη, MyThess.gr, Dr.Doctor, Musica Radio, XP Energy

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Λάρισα, Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας

Μοιράσου το άρθρο