“Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό” από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τα παιδιά

Μια νέα διαδικτυακή εφαρμογή στην οποία θα μπορούν τα παιδιά να απασχοληθούν την περίοδο των εορτών, παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Κώστας Αγοραστός.

Ο κ.Αγοραστός, μεταξύ άλλων, τόνισε: “Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, μπορούμε όμως να τα κάνουμε εξαιρετικά. Από απόσταση αλλά μαζί. Με στόχο τα παιδιά να ζήσουν και φέτος την μαγεία των Χριστουγέννων, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης ψηφιακής εποχής, δημιουργήσαμε ένα διαδικτυακό χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να περιηγηθούν και να διασκεδάσουν μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Χριστουγεννιάτικου Διαδικτυακού Χωριού της περιφέρειας Θεσσαλίας. Μπαίνοντας μέσα στο χωριό, βλέπουμε ότι υπάρχουν κάθε μέρα παραστάσεις που θα μπορούν δωρεάν να παρακολουθούν τα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρχουν και 24 διαδικτυακά παιχνίδια. Επίσης, μπορούν να εκτυπώσουν σελίδες για να κάνουν ζωγραφική και να παρακολουθήσουν επιλεγμένα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα.” 

Για να μπείτε στην εφαρμογή θα πρέπει πρώτα να μπείτε στο site της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εν συνεχεία να πατήσετε πάνω στο banner του Χριστουγεννιάτικου χωριού πάνω δεξιά και όταν σας ζητηθεί κωδικός να πληκτρολογήσετε: “thessaly*2020”.

Μοιράσου το άρθρο