Χριστουγεννιάτικο Pop Up ChristmARTs στη Braggart Gallery

Η γκαλερί σύγχρονης τέχνης BRAGGART υποδέχεται την εορταστική περίοδο και σας προσκαλεί με χαρά στο Χριστουγεννιάτικο Pop Up ChristmARTs από 16 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου στο Art Box, της BRAGGART GALLERY Παπακυριαζή 55 & Σκαρλάτου Σούτσου στο κέντρο της Λάρισας.

Εμπνεόμαστε από την αγάπη μας για την Τέχνη, τους δημιουργούς του κάθε τόπου και προωθούμε την μοναδικότητα της κάθε δημιουργίας. Επιλέξαμε μια ομάδα ανερχόμενων αλλά και καταξιωμένων εικαστικών, σχεδιαστών για να σας παρουσιάσουμε τις ημέρες αυτές.

Σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε το γούρι της χρονιάς που έρχεται για τον λαιμό αλλά και για το χώρο και θα σας το παρουσιάσουμε αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Χριστούγεννα μαζί στο Art Box με μικρά ζωγραφικά, Χριστουγεννιάτικες κάρτες, ζωγραφισμένες στο χέρι, αντικείμενα τέχνης, αντίτυπα, γλυπτά, κοσμήματα, γούρια, κεριά, κεραμικά, χειροποίητα σαπούνια με άρωμα από βότανα και αγνά υλικά, χουχουλιάρικα πλεκτά, αξεσουάρ, από νέους συγχρόνους και καταξιωμένους εικαστικούς, δημιουργούς και brands. Επιλέξτε τα δώρα για την οικογένεια, τους φίλους, για τον εαυτό σας.

Χριστούγεννα είναι η αγάπη, η προσφορά, το στρωμένο τραπέζι με ωραία σερβίτσια με αναμμένα κεριά, με δώρα στους ανθρώπους μας με πολλά χαμόγελα, ελπίδα και όνειρα για το 2024. Είναι το χρώμα, ο ήχος της μουσικής, είναι τα αρώματα της κανέλας, του ψημένου κάστανου . Το ChristmARTs της BRAGGART είναι ανοιχτό για όλους, για αυτούς που ψάχνουν ένα ιδιαίτερο δώρο αυτές τις γιορτινές μέρες. Δημιουργούμε για σας Δωροκάρτα και την αποστέλλουμε στον κάτοχο που ορίζεται για να επιλέξει την δημιουργία που τον εκφράζει! Αποστολή δώρων πριν από σας δωρεάν.

Συμμετέχοντες

Adam Stergios

Aelia Selections

Artifact

B612 Athens

Braggart Collectables

Maria Zisopoulou

Eleni Gatsiou

Alexandros Georgiou

Zois Geros

Gew Bou Candles

Kallinihta

Ioulitta Karamavrou

Harris Kondoshpyris

Eirini Sinegalia

Topo dom

The art of silk

Διάρκεια: 16 Δεκεμβρίου 2023 -6 Ιανουαρίου 2024

Ωράριο : Καθημερινά 12:00-20:00 Σάββατο και Κυριακή 12:00-18:00

Τόπος: Παπακυριαζή 55 & Σκαρλάτου Σούτσου Λάρισα

Μοιράσου το άρθρο