Όλα τα φώτα σήμερα το βράδυ στραμμένα στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας – Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη

Μεγάλη εκδήλωση ενημέρωσης, με την παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, διοργανώνουν το Υπουργείο Πολιτισμού, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «ΘΕΣΣΑΛΙΑ»το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20.00 στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Η εκδήλωση αφορά την την πορεία ολοκλήρωσης του έργου «Αποκατάσταση Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας Φάση Ε», το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2014 – 2020» με συγχρηματοδότηση της Ε.Ε.

Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τη Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας και την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Μαγνησίας σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Για κρατήσεις στον σύνδεσμο.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η πρόσβαση για το κοινό θα γίνεται από την οδό Βενιζέλου και για τα ΑΜΕΑ από την οδό Μητροπολίτου Αρσενίου στην πίσω πλευρό του θεάτρου.

Η πλατφόρμα για τις εγγραφές θα ανοίξει σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 στις 9 το πρωί.

Επίσης σε αυτό το link μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος “ΘΕΣΣΑΛΙΑ”, αύριο Σάββατο και ώρα 8 μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Μοιράσου το άρθρο