Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την επετειακή συναυλία της InDONNAtión στο ΔΩΛ

Το γυναικείο φωνητικό σύνολο «InDonnatión» του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών, παρουσιάζει την επετειακή της συναυλία σε διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας στις 12 και 13 Νοέμβρη 2022, στις 20:30.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις δύο συναυλίες της InDONNAtión πραγματοποιείται καθημερινά έως και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, στο φουαγιέ του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και ώρα 17:00 – 20:00.

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν νέα έργα, αλλά και έργα που συντροφεύουν την “InDonnatión” από το 2012, το έτος δημιουργίας της, μέχρι και σήμερα. Σαράντα (40) γυναίκες ερμηνεύουν μοναδικά επί σκηνής, ρεπερτόριο εμπνευσμένo από την παραδοσιακή μουσική, δημοφιλή gospel, pop, spirituals, καθώς και από την σύγχρονη έντεχνη ελληνική δημιουργία: συνθέσεις του Χρήστου Σαμαρά, Σπύρου Δεληγιαννόπουλου και Χρήστου Κτιστάκη, και έργα με χορωδιακή επεξεργασία του Μιχάλη Σαπουντζή.

Το γυναικείο φωνητικό σύνολο συνοδεύει η πιανίστα Φρόσω Αστ. Κτιστάκη, ενώ το δεύτερο μέρος εμπλουτίζεται με καταξιωμένους Λαρισαίους μουσικούς: Αποστόλης Γιάγκος (συνθεσάιζερ), Βασίλης Λιάκος (ηλεκτρικό μπάσο), Γιάννης Μακρυγιάννης (κρουστά), Σπύρος Παππάς (ηλεκτρική κιθάρα).

Η επιμέλεια της κίνησης & χορογραφίας ανήκει στις χορογράφους Φαίη Σούκου & Ελένη Μάρκου, έχοντας στο πλευρό τους μια δυνατή ομάδα χορευτών: Άννα Κυρίτση, Δημήτρης Μπούμπας, Μαραντίνα Στεργιούλη, Ευαγγελίνα Τζήμα.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Συντελεστές:

Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα

Videography: Theo Albanis

Σχεδιασμός αφίσας & προγράμματος: Εύη Λιάκου, Φαίη Σούκου

Ειδικές ευχαριστίες στην Άννα Μπάρδη, τον Αλέξανδρο Ευθυμιόπουλο και τη Δήμητρα Ευθυμιοπούλου (Studio Ευθυμιόπουλος).

Μοιράσου το άρθρο