Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Δ. Γκουτζολίκα “Οι θαλασσοπόροι του ουρανού”

seg_vivi

Παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης 14 Ιουλίου  στο πολυχώρο «Κηποθέατρο Αλκαζάρ»  η παιδική κουκλοθεατρική παράσταση του καλλιτεχνικού εργαστηρίου «Δημιουργική Πόρτα», βασισμένη στο νέο παιδικό βιβλίο της συγγραφέως Δέσποινας Γκουτζολίκα «Οι θαλασσοπόροι του ουρανού» που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πνοή.


Η υπεύθυνη του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Άννα Μανιάτη με την θαυμάσια ομάδα της. Τις κούκλες ζωντάνεψαν Κωνσταντινα Χατζοπουλου, Αρτεμις Χατζοπουλου, Έρη Τσιάρα   έδωσαν ζωή και πνοή στους ήρωες του παραμυθιού, που κατέβηκαν για λίγο από τον ουρανό και συνάντησαν τους μικρούς φίλους σε έναν μαγικά παραμυθένιο χώρο. Η φαντασμαγορική παράσταση ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν ατομικές κατασκευές με πρωταγωνιστή τον αστέρα – ήρωα του παραμυθιού Πολ.

Η συγγραφέας ευχαρίστησε την οικογένεια της που είναι δίπλα της σε κάθε της δράση και κυρίως τους μικρούς βοηθούς τα παιδιά της, όλους όσους είναι δίπλα της σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της συγγραφής, καθώς και τις εκδόσεις «Πνοή», τους αρμόδιους  για αυτήν την υπέροχη παράσταση, τον ιδιοκτήτη του Πολυχώρου «Κηποθέατρο Αλκαζάρ» και τους χορηγούς της εκδήλωσης Omega Center και Carpet Clean Tsaknakis.

Εν συνεχεία απάντησε στις ερωτήσεις των μικρών θεατών και έκλεισε με την ευχή για όμορφα ταξίδια στα παιδιά, στα αστέρια, στα παραμύθια.

 

Μοιράσου το άρθρο