Συναυλία-αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη σήμερα το βράδυ στο Κηποθέατρο

Με αφορμή τα γενέθλια του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη που ήταν στις 15 Ιουλίου, ξεκινάει ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα, με αφετηρία την Σύρο, το Σάββατο 17 Ιουλίου, νησί που ο Λουκιανός Κηλαηδόνης αγάπησε πολύ.

Ένα εξαιρετικό οπτικοακουστικό θέαμα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Λουκιανός, μια και μέσα από μια σειρά προβολών παρουσιάζεται ένα σημαντικό μέρος από το ανέκδοτο αρχειακό του υλικό, ενώ ζωντανά τα τραγούδια του ερμηνεύουν η Μαρία Κηλαηδόνη, ο Μανώλης Φάμελλος και ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

 

Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής με ένα ιδιόρρυθμο, προσωπικό στυλ ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έχει σημαδέψει με τα τραγούδια του, αλλά και με τη χαρακτηριστική παρουσία του, τα καλύτερα χρόνια πολλών και διαφορετικών γενεών. Τα δικά μας καλύτερα χρόνια! Και είναι αλήθεια, αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες, καθώς, μέσα από τα τραγούδια του, μίλησε σε όλους με ειλικρίνεια, αμεσότητα, χιούμορ, συναίσθημα και λεπτότητα.

Έτσι όσοι αγάπησαν τον Λουκιανό και τα τραγούδια του, θα έχουν την ευκαιρία να τα ξανά θυμηθούν σε αυτή τη μοναδική συναυλία-αφιέρωμα. Ερμηνευμένα από τον Μανώλη Φάμελλο και τη Μαρία Κηλαηδόνη με μια νέα ματιά στα τραγούδια του Λουκιανού και καινούργιες ενορχηστρώσεις, αλλά και από τον ίδιο τον Λουκιανό, μέσα από μια σειρά προβολών, που δημιουργήθηκαν γι αυτό το σκοπό, ανασκαλεύοντας το σπάνιο προσωπικό αρχείο του.

Στάσεις περιοδείας: 
 
17 Ιουλίου: Σύρος, ‘Έπαυλη Τσιροπινά
24 Ιουλίου: Ρόδος
27 Ιουλίου: Θεσσαλονίκη Θέατρο Κήπου
Σάββατο 31 Ιουλίου: Ιθάκη
Σάββατο 21 Αυγούστου: Λήμνος 

Παρασκευή 27 Αυγούστου: Λάρισα – Κηποθέατρο Αλκαζάρ
Σάββατο 28 Αυγούστου: Αριδαία.
Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου: Βεάκειο
Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου: Χαιδάρι
 
Προπώληση εισιτηρίων από το ticketplus.gr 

Μοιράσου το άρθρο