Οι Λαρισαίοι που ίδρυσαν τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος πήγαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος, Κωνσταντίνος Παπακώστας και η υπεύθυνη επικοινωνίας/εικαστική επιμελήτρια του Συλλόγου, Βαλεντίνη Μαργαριτοπούλου, παρεβρέθηκαν καλεσμένοι του Giuseppe Tornatore. Centro di documentazione την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στην πρώτη παγκόσμια προβολή του ντοκιμαντέρ του Ιταλού σκηνοθέτη για τον Maestro Ennio Morricone με τίτλο “Ennio, the maestro” Ennio documentario di Giuseppe Tornatore στο 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας La Biennale di Venezia, παρουσία της συζύγου του αείμνηστου μαέστρου, Maria Travia Morricone και του γιου του Marco Morricone.

Μια σημαντική αναγνώριση του πολιτιστικού έργου του Συλλόγου και μεγάλη στιγμή αφού στο εν λόγω ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται πλάνα από την αφιερωματική τοιχογραφία για τον μαέστρο που δημιούργησε ο Σύλλογος στην οδό Μανωλάκη στη Λάρισα.
Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά και δημοσίως τον σκηνοθέτη Giuseppe Tornatore. Centro di documentazione για αυτή τη συμμετοχή και την τιμή καθώς και τον παραγωγό και φίλο του Συλλόγου Gianni Rousso για τη συνεργασία και την υποστήριξη.
Τέλος, οι δράσεις του Συλλόγου δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή του Kubrick – Pure Social Club.

 

Μοιράσου το άρθρο