Το αδιαχώρητο στην παράσταση “Σιγά τα αίματα” της θεατρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας

Δεν έπεφτε καρφίτσα το βράδυ της Παρασκευής στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, όπου και ανέβηκε η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας «ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ – Oresteia the next generation», του Άκη Δήμου, σε σκηνοθεσία Χριστίνας Βράκα.

Οι Λαρισαίοι αγκάλιασαν μια παράσταση με κοινωνικό πρόσημο, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, ενώ χειροκρότησαν θερμά μια ποιοτική προσπάθεια, υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και με τη στήριξη της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Η παράσταση θα επαναληφθεί αύριο Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στις 21.15 (ώρα προσέλευσης 20.45) και τα εισιτήριά της έχουν ήδη εξαντληθεί, ενώ τους ρόλους ερμηνεύουν οι δικηγόροι: Γιώργος Αποστολόπουλος, Μένια Γαργάλα, Ανθή Γιάγκα, Φώτης Γιαννούλας, Νίκος Κολοκυθόπουλος, Νατάσα Κουτσαμπέλα, Κατερίνα Κούτσικου, Κατερίνα Λόκα, Χρύσα Μούσιου, Πόλυ Παναγούλη, Ιωάννα Πολύζου, Κατερίνα Σταυροπούλου και Θανάσης Φυτιλής.

Συμμετέχουν ακόμη η Δανάη Μπουροτζίκα και η Ζωή Βαλιώτη.

Μουσικός επί σκηνής/μελοποίηση: Αθανάσιος Ζιώζιας. Δημιουργία αφίσας: Εύα Νταή…. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο larissapress.gr

Μοιράσου το άρθρο