3ο Θερινό Μουσικό Σεμινάριο στα Αμπελάκια

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ο Νέος Αγροτικός Συνεταιρισμός, ο πρόεδρος Ευθύμιος Καζαντζής και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στηρίζουν την μάθηση και τον πολιτισμό μέσα από την διοργάνωση μουσικών σεμιναρίων, εμπνεόμενοι από την ανάλογη δράση των προγόνων τους.

Τα θερινά λοιπόν σεμινάρια συνεχίζουν και φέτος στα Αμπελάκια Λάρισας συνεχίζουν φέτος από τις 6 έως τις 10 Ιουλίου με καθηγητές τους:

Haig Yazdjian: ούτι

Μάρθα Μαυροειδή: φωνή

Τάσο Πούλιο: κανονάκι

Γιώργο Κοντογιάννη: λύρα, τοξοτά

Τα μαθήματα απευθύνονται σε σπουδαστές αρχάριου, μετρίου και υψηλού επιπέδου με αναφορά σε συνθέσεις από την δισκογραφία του Haig Yazdjian, αλλά και εκτενή αναφορά στην μικρασιάτικη μουσική και τραγούδια.

Οι 6 ώρες μαθημάτων την ημέρα θα κατανέμονται σε 3 το πρωί και 3 το απόγευμα. Στα πρωινά μαθήματα οι σπουδαστές θα χωρίζονται ανά όργανο με τον υπεύθυνο καθηγητή τους, ενώ στα απογευματινά θα συγκεντρώνονται όλοι μαζί έτσι ώστε το μάθημα να αποκτά μια διάσταση μουσικού συνόλου – ενορχήστρωσης, με σκοπό την παρουσίαση συναυλίας από κοινού καθηγητών και σπουδαστών την τελευταία μέρα των σεμιναρίων.

Επίσης μετά το πέρας των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιημένη βεβαίωση συμμετοχής.

*Δεκτοί στα σεμινάρια του κ. Κοντογιάννη γίνονται επίσης και σπουδαστές άλλων τοξοτών οργάνων (λύρα πολίτικη, βιολί, τσέλο κ.ά), καθώς ο ρεπερτοριακός προσανατολισμός των σεμιναρίων ενδείκνυται για την ευρύτερη αυτή οργανολογική οικογένεια.

Για διαδικαστικές, οικονομικές και οποιεσδήποτε λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνείτε στον παρακάτω αριθμό:

Υπεύθυνη διεξαγωγής: Μαρία Σερέτη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970661794

Διοργάνωση: Νέος Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμπελακίων

Μοιράσου το άρθρο