Ένας χρόνος “Λαρισινά”: Το site που αγαπάς και ας μη το κατάλαβες ακόμα!

Ένας χρόνος “Λαρισινά” λοιπόν και μου φαίνεται ακόμα δύσκολο να πιστέψω πως έχω το δικό μου μέσο έκφρασης, ενημέρωσης, αναψυχής, ενόχλησης αλλά και αποθέωσης για όσους το αξίζουν.

Ακόμα δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτό το ταξίδι, αλλά σίγουρα είμαι έτοιμος για πολλά παραπάνω πράγματα στο μέλλον.

Γιατί αυτό το Μέσο δεν προορίζεται για να μπει στην ψυχρή κλίμακα κέρδους – χασούρας, το έκαναν άλλοι αυτό και είτε “φάγανε τα μούτρα τους” είτε γίνανε όμηροι του copy – paste και της ψευδαίσθησης του μιντιάρχη.

Τα “Λαρισινά” φτιάχτηκαν για να γεμίσω ένα κενό που πίστευα ότι υπήρχε στην ενημέρωση και την κοινωνική ζωή αυτής της πόλης και για να δώσω και την ψυχή μου για αυτό που αγάπησα, την αληθινή δημοσιογραφία.

Και πύρινα άρθρα έγραψα σε αυτό τον ένα χρόνο, και άρθρα προβληματισμού και άτομα και καταστάσεις ενόχλησα και αποκαλύψεις έκανα και σε άτομα που πίστεψα ότι έχουν κάτι να πουν έδωσα λόγο και… σόλες έλιωσα σε θέατρα, συναυλίες και events. 

Αν όμως αυτό είναι το οξυγόνο σου δε σε νοιάζει, γιατί ξέρεις ότι τα καλύτερα είναι μπροστά και θα κάνεις τα πάντα για να έρθουν. Γιατί αυτή η σκάλα που υπήρχε στο πρώτο μας άρθρο είναι μεγάλη αλλά την ανεβαίνουμε με αισιοδοξία.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν και εδώ είμαστε να τα λέμε και να εξελισσόμαστε…

Δεχόμαστε και τις δικές σας ευχές, γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάτε ακόμα και αν δεν το έχετε καταλάβει!

Με σεβασμό 

Απόστολος Παπαδόπουλος

Μοιράσου το άρθρο

Γινόμαστε κομμάτι της καθημερινότητάς σας φανατικά και εναλλακτικά!